• Chik Hårstudio

    Vi er en gjeng sprudlende jenter som ønsker deg velkommen til
    Chik Hårstudio

Våre ansatte

Frisør/Eier/Daglig leder

Sharon Shahidi

Jeg har vært i frisørbransjen i 16 år og startet Chik i 2003 i en alder av 24. Jeg har masse erfaring som frisør og mange faste kunder som har fulgt meg i mange år. For meg er ikke frisørfaget bare en jobb, men en livsstil. Velkommen

Frisør

Yodite Tesma

Yodite Tesma er utdannet frisør fra Norsk Frisørskole med godkjent svennebrev. Hun har utdannelse som Makeup Artist fra Face Stockholm Makeup school. I 6 år jobbet hun hos Chik hårstudio før hun bestemte seg for å prøve seg som grunder av sitt eget stylingstudio; ArtICan Hair and Beauty. Yodite har bred erfaring innen skjønnhet og velpleie og kan tilby alt fra hårklipp til makeup og hårstyling.

Yodite har også bakgrunn I fra reklame, illustrasjon og design.

Du finner meg nå på Chik frisørsalong der jeg tilbyr mine tjenester i freshe lokaler til konkurransedyktige priser.

Ta kontakt når du ønsker time!

Frisør

Marte Martinussen

Marte er en dyktig frisør som har vært i frisørfaget i 3 år. Hun liker å jobbe med både klipp og fargeendringer, og ønsker alle velkommen som kunde!

Frisør

Maria Hammami

Maria er utdannet frisør fra Frisør og hudpleieinstituttet og vært i frisørfaget i 3 år. Hun har vært lærling hos oss på Chik. Dyktig på striper og farge endringer. Maria har også jobbet tidligere på Vogue og Annes Hårdesign og er tilbake hos oss igjen. Ønsker alle velkommen som kunde.

Frisør

Mie Andrine

Mie er førsteårslærling hos oss her på chik. Hun går på årstad vgs veksling i tillegg til at hun er lærling. Hun er veldig interresert i faget, og er en veldig engasjert å lærevillig lærling som er klar for å lære masse nytt!

( Du kan forandre på det du vil <3)