• Chik Hårstudio

    Vi er en gjeng sprudlende jenter som ønsker deg velkommen til
    Chik Hårstudio

Våre ansatte

FRISØR/EIER/DAGLIG LEDER

Sharon Shahidi

Jeg har vært i frisørbransjen i 16 år og startet Chik i 2003 i en alder av 24. Jeg har masse erfaring som frisør og mange faste kunder som har fulgt meg i mange år. For meg er ikke frisørfaget bare en jobb, men en livsstil. Velkommen

Maria Hammami /FRISØR

Maria er utdannet frisør fra Frisør og hudpleieinstituttet og vært i frisørfaget i 3 år. Hun har vært lærling hos oss på Chik. Dyktig på striper og farge endringer. Maria har også jobbet tidligere på Vogue og Annes Hårdesign og er tilbake hos oss igjen. Ønsker alle velkommen som kunde.

Mie Andrine /FRISØR

Mie er en flink frisør som liker å klippe og farge. Hun har vert lærling på Chik, og er ganske lik på Sharon med tanke på arbeidet hennes og lært mye av hun på de årene. Hun ønsker alle velkommen som kunde.

Malin Haukås Ulsmåg /FRISØR

Mitt navn er Malin Haukås Ulsmåg, jeg har vært utdannet frisør i 4 år, tok fagbrevet i august 2014 og har jobbet på litt forskjellige salonger igjennom årene, jobbet på team hårdesign siden jeg gikk ut av ungdomskolen og jobbet frem til jeg skulle begynne i lære, da startet jeg læretiden på Annes hårdesign og jobber videre etter læretiden, siste årene har jeg jobbet på parykkspesialisten på Haukeland sykehus. Jeg er en jente med godt humør og trives veldig godt i faget

Andrea Skage /FRISØR

Andrea er en dyktig frisør. Hun liker å jobbe med både klipp og fargeendringer, Andrea har også jobbet tidligere på Adam og Eva og ønsker alle velkommen som kunde!